Opleiding Verkoopstyling


1-daagse theoriecursus vastgoedstyling

House of KIKI heeft een unieke 1-daagse cursus vastgoedstyling ontwikkeld voor personen die al een bedrijf hebben of reeds werkzaam zijn in de woningbranche: One Day Course.

Deze 1-daagse cursus is bedoeld voor personen die zich het House of KIKI vastgoedstyling concept eigen willen maken, een certicaat willen halen, het House of KIKI keurmerk willen voeren, opgenomen willen worden met hun logo en website op het gehele House of KIKI netwerk en natuurlijk willen profiteren van de landelijke House of KIKI Meubelverhuurbedrijf en kans willen maken op (meer) opdrachten.

De prijs van de 1-daagse cursus bedraagt: € 495,- (BTW vrij ivm CRKBO registratie).
Inclusief cursusboek, schrijfmap, professionele kleurenwaaier, catering, certificaat, alle belangrijke voorbeelddocumenten, ontvangst House of KIKI keurmerk, nazorg en begeleiding na de cursus & opname in het House of KIKI netwerk .

LET OP: de cursisten van de 1-daagse cursus ontvangen géén PowerPoint presentatie met set met voor- en na-foto's om aan makelaars en potentiële klanten te mogen tonen. Dit wordt alleen uitgereikt aan cursisten van de 2-daagse cursus die nog geen bedrijf hebben in de woningbranche.

Deze cursus is uitermate geschikt voor:


Interesse gewekt? Download dan HIER de brochure voor alle data!