Opleiding Verkoopstyling


House of KIKI Netwerk / CNVV

House of KIKI vastgoedstylisten worden na afronding van de opleiding opgenomen op het Centraal Netwerk voor Vastgoedstylisten (CNVV). Het CNVV en de vastgoedstyling pagina's behalen per maand meer dan 500 bezoekers. Iedereen die op Google op zoek is naar een vastgoedstylist zal gegarandeerd geconfronteerd gaan worden met JOUW website!

En de House of KIKI

Reactie van oud-cursiste Tabitha Laarman van House2Style uit Monster:
"Ik heb in november 2008 de opleiding bij House of KIKI gevolgd. Direct na de opleiding heb ik mijn bedrijf per 1 januari 2009 laten registeren bij de KvK. Ik werkte toen nog 3 dagen voor de gemeente Den Haag. Wat een kick gaf het toen ik mijn eerste opdracht binnen kreeg! De woning had een geweldige metamorfose gekregen, dat direct de vraagprijs werd geboden! Missie geslaagd, meubels werden in een volgende woning geplaatst en hierna heb ik nog heel veel leuke opdrachten ontvangen van dezelfde opdrachtgever! In januari 2011 heb ik mijn baan opgezegd en sindsdien ben ik fulltime aan de slag als verkoopstyliste. Ik heb intussen een samenwerking met 8 makelaars en projectontwikkelaars en 2 woningbouwverenigingen in Den Haag. Ook heb ik al 15 inboedels om te verhuren en maak daarom onderdeel uit van House of KIKI Meubelverhuur. Anno 2015 werken we met 3 fulltimers in mijn bedrijf; ikzelf, mijn man en mijn zus. Ze helpen me ook mee bij het inrichten van leegstaande woningen en modelwoningen. Het is heel leuk werk en ik raad het iedereen aan! Mijn tip voor aankomende verkoopstylisten? Ga ervoor!"

Reactie van oud-cursiste Roos Abelen van Viva Vastgoedstyling uit Rosmalen:
"In 2019 heb ik samen met mijn collega de opleiding van House of KIKI gevolgd. Na ruim 30 jaar actief te zijn in de makelaarswereld heb ik alles voorbij zien komen en daarbij ook de opkomst van de styling zien floreren. Doordat wij in de praktijk woningen voorbij zagen komen waarvan je dacht “oh mijn God … zo kun je echt je niet huis presenteren”, vonden wij dat wij daar ook zelf iets aan moesten doen. Zodoende is het idee gegroeid om hiervoor een bedrijf op te zetten. We zijn in 2020 begonnen met ons bedrijf en we groeien nog steeds. We kunnen diverse huizen tegelijkertijd inrichten en zijn we inmiddels ook “semi-aannemer”. Wij gaan net dat ene stapje verder … huizen ontruimen, schilderen, schoonmaken … en daarna het inrichten van de woning. De woning is daarna klaar voor de verkoop! Wij kunnen een klant/verkoper volledig “ontzorgen”. Het is hard werken maar de woning ziet er daarna ook fantastisch uit! Wij werken op dit moment samen met een gerenommeerd makelaarskantoor uit Rosmalen en we zijn klaar voor de toekomst! Alles is ook te huur en/of te koop. Wij blijven onze accessoires telkens vernieuwen zodat wij “up tot date” blijven en klaar zijn voor de volgende verkoopstyling. Een styling door ons verdient zich altijd terug. Neem gerust een kijkje op www.vivavastgoedstyling.nl. Viva Vastgoedstyling loont!"

Reactie van oud-cursiste Esmée Bezemer van Style’s mee uit Hendrik-Ido-Ambacht :
"Ik ben Esmée Bezemer van Style’s mee. In 2020 heb ik de opleiding bij House of KIKI gevolgd. In de afgelopen 4 jaar heb ik zelf woningen gekocht, opgeknapt en weer verkocht. Toen kwam ik erachter dat styling loont en de presentatie van je woning voor de verkoop van groot belang is en dat dit veel kan opleveren. Toen heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en met net zoveel enthousiasme voor mijn klanten aan de slag te gaan. In september 2020 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Diezelfde maand had ik mijn eerste opdracht “vastgoedstyling” via een makelaar. Super spannend! De woning stond inmiddels al 5 maanden te koop, wat in de huidige markt vrij lang is. De verkopers waren inmiddels al verhuisd en zaten met dubbele lasten en de woning stond inmiddels leeg. Ik heb een plan van aanpak gemaakt voor de verkopers met wat kleine aanpassingen om de woning te neutraliseren. Daarna heb ik een inboedel inclusief accessoires bij elkaar gezocht en in de woning gezet, deze gestyled en nieuwe foto’s gemaakt voor op Funda en de website van de makelaar. De eerste dag dat de woning online stond waren er al 10 bezichtigingen gepland en de woning is uiteindelijk binnen een week en boven de vraagprijs verkocht! Wat een heerlijk gevoel was dat en wat een voldoening geeft dat. Naast vastgoedstyling, bied ik ook interieurstyling aan en heb ik al wat woningen een make-over mogen geven. Ik geef kleuradvies, maak moodboards, lichtplannen en ga gericht voor de klant shoppen naar unieke items. Ik kijk met enthousiasme uit naar mijn nieuwe opdrachten!"